ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΔΙΑΤΡΟΦIΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Το Prana Yoga Studio, το Κέντρο Πολιτισμού & Εκπαίδευσης “Πόλις” και τα ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ, πραγματοποίησαν το Πάσχα 2019 ένα Επταήμερο Ευρωστίας, Ευεξίας, Άσκησης, Yoga, Διασκέδασης και Χαλάρωσης για τις ημέρες του Πάσχα, από την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου έως την Πρωτομαγιά, Τετάρτη 1 Μαίου στο Perantzada Art Boutique Hotel στο πανέμορφο λιμάνι Βαθύ στην Ιθάκη. Στο […]

ALPHA

ΥΓΙΕΙΝΑ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Απόσπασμα από την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, με θέμα τα «υγιεινά σνακ για την παραλία», όπου η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου συμμετέχει ως προσκεκλημένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ

Το Prana Yoga Studio,το ΠΟΛΙΣ & τα ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ πραγματοποίησαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, 9 έως 11 Μαρτίου 2019, μια εκδρομή γεμάτη yoga, pilates, αναπνοές, διαλογισμό, χαλάρωση με ηχογαβάθες, καθώς και Σεμινάριο Διατροφικής Επίγνωσης για την ευεξία του σώματος αλλά και του πνεύματος.⁣ Διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Ναιάδες http://www.naiades.gr/ Γεύματα: Πρωινό & Δείπνο σε […]

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Επιτροπής Περιφερειών Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Πύλο.

Συμμετοχή στο Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Πύλο, και συγκεκριμένα στο Kosta NAVARINO για την παρουσίαση του προσχεδίου της γνωμοδότησης με θέμα «Τοπικά και περιφερειακά κίνητρα για την προώθηση μιας υγιεινής και βιώσιμης διατροφής».

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ 9η διημερίδα Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Η παρουσίαση της ομιλίας της κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας σχετικά με τα Αθλητικά Συμπληρώματα Διατροφής, στην 9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο.

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ 10η διημερίδα Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας

Η παρουσίαση της ομιλίας της κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας σχετικά με τα Συμπληρώματα διατροφής και πιο συγκεκριμένα για τα Αθλητικά Συμπληρώματα Διατροφής, στην 10η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο.

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 11η συνάντηση του Temporary Study Group on Sustainable Food Systems

Συμμετοχή στην παρουσίαση των πολιτικών συστάσεων για την προώθηση της υγιεινής και βιώσιμης διατροφής σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, στην 11η συνάντηση του «Temporary Study Group on Sustainable Food Systems» που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Το Prana Yoga Studio & τα ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ πραγματοποίησαν το Νοέμβριο του 2018 μία φθινοπωρινή εκδρομή στην Αράχωβα. Ένα διήμερο γεμάτο με Yoga, Αναπνοές, χαλάρωση με Ηχογαβάθες, Διαλογισμό, Ρεφλεξολογία, Thai Massage, καθώς και Σεμινάριο Διατροφικής Επίγνωσης για την ευεξία του σώματος αλλά και του πνεύματος, συνδυάζοντας τον καθαρό αέρα της εξοχής με τη βραδινή ζωή σε […]

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Για το έτος 2018-2019 ανατέθηκε στην κλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο Ελευθερίου Σοφία η κατάρτιση γνωμοδότησης, η οποία υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των περιφερειών στις 4 Ιουλίου 2018, στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία ανέλαβε, ως ειδικός εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Χιωτάκη, μέλους […]

ERT, Για ενήλικες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ

Απόσπασμα από την εκπομπή «Η ζωή μου, η υγεία μου» του τηλεοπτικού σταθμού ΕΡΤ 1, με θέμα την«Διαθρεπτική αξία των χόρτων», όπου η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου συμμετέχει ως προσκεκλημένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.