ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία έχει συνάψει πληθώρα συνεργασιών τόσο με εταιρίες όσο και με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης, την συγγραφή άρθρων, την παροχή εκπαιδευτικού και ενημερωτικού υλικού, την εκπαίδευση – διδασκαλία αλλά και την διαφημιστική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Παραδείγματα πρόσφατων συνεργασιών αποτελούν οι συνεργασίες:

Με την εταιρία HNFC, τον επίσημο συνεργάτη και διανομέα των εκπαιδευτικών προϊόντων της Αμερικανικής Αθλητιατρικής Εταιρίας (NASM) για την Ελλάδα, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιεί την διδασκαλία του μαθήματος της Αθλητικής Διατροφής.

Με την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ως επιστημονική υπεύθυνη για τη συγγραφή άρθρων, τα οποία προβάλλονται στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Με την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ για την παραγωγή διαφημιστικών βίντεο για διαδικτυακή προβολή των προϊόντων fytro.

Με την εταιρία GBF των αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής +watt, με αρμοδιότητα την επιστημονική επιμέλεια των κειμένων κατά την παρουσίαση των προϊόντων στην ιστοσελίδα.

[/row ]

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για συνεργασία επικοινωνήστε με την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Ελευθερίου Σοφία στα τηλέφωνα 210 62 00990 & 6947 26 76 49 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: info@diatrosofia.gr.

[/row ]