Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία αναλαμβάνει την συμβουλευτική υποστήριξη εταιριών παραγωγής προϊόντων διατροφής, συμπληρωμάτων διατροφής και άλλων επαγγελματικών κατηγοριών  με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στα πλαίσια της έρευνας και της ανάπτυξης, την ανάδειξη νέων μεθόδων επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό, αλλά και την προώθηση των μοναδικών χαρακτηριστικών των προϊόντων διατροφής και άλλων σχετικών προϊόντων μέσω των σύγχρονων μεθόδων διαφήμισης και επικοινωνίας.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με μονάδες εστίασης και εταιρίες τροφίμων, με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων πιάτων ή/και προϊόντων διατροφής, αναδεικνύοντας την διατροφική τους αξία αλλά και διενεργώντας θρεπτική και θερμιδική ανάλυση.

Τέλος, δίδεται η δυνατότητα διενέργειας σεμιναρίων για την διατροφική εκπαίδευση του κοινού ή/και των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα είναι δυνατή και η διατροφική παρακολούθηση του προσωπικού στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία κατέχει μεγάλη εμπειρία πάνω στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς έχει συνεργαστεί με εταιρίες τροφίμων και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την συμβουλευτική υποστήριξη, την συγγραφή άρθρων, την παροχή εκπαιδευτικού και ενημερωτικού υλικού αλλά και την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό την διαφημιστική τους προβολή.

Συγκεκριμένα, έχει συνάψει συνεργασία:

Με εταιρία εμφιάλωσης με αντικείμενο την δημιουργία έντυπου υλικού, την προβολή στον τύπο και την διαφημιστική καμπάνια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Mε γνωστή εταιρία τροφίμων με αντικείμενο την παραγωγή διαφημιστικών βίντεο για διαδικτυακή προβολή.

Με φαρμακευτική εταιρία, με αρμοδιότητα την επιστημονική επιμέλεια άρθρων κατά την παρουσίαση των προϊόντων στην ιστοσελίδα.

Με εταιρία αλλαντικών ως υπεύθυνη για την συμβουλευτική υποστήριξη και συγγραφή άρθρων για διαδικτυακή προβολή.

Με εταιρία τροφίμων για την επιστημονική ενημέρωση ειδικών επιστημόνων διατροφής για συγκεκριμένα λειτουργικά προϊόντα.

Με γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ως επιστημονική υπεύθυνη για τη συγγραφή άρθρων, τα οποία προβάλλονται στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας.

Με πολυεθνική εταιρία τροφίμων με αντικείμενο την διατροφική εκπαίδευση του προσωπικού, μέσω σεμιναρίου διατροφής σε συνεργασία με διάσημο σεφ.

Με αθλητικά κέντρα με αντικείμενο την διατροφική παρακολούθηση αθλούμενων και την διενέργεια σωματομετρήσεων.

Με φορέα παροχής υπηρεσιών σίτισης και διαμονής για παιδιά (κατασκηνώσεις) με αντικείμενο την σύνταξη του μενού και τον έλεγχο της ποιότητας των παρεχόμενων τροφίμων.

Με Φορέα Κοινωνικής Μέριμνας, με αντικείμενο την επιστημονική επιμέλεια εκπαιδευτικού υλικού, την εφαρμογή προγράμματος αγωγής υγείας αλλά και την διατροφική εκπαίδευση παιδιών στα πλαίσια φύλαξής τους τους καλοκαιρινούς μήνες (καλοκαιρινός παιδότοπος) .

Με εστιατόρια στην Αθήνα και στην επαρχία με σκοπό την κατάρτιση και θερμιδομέτρηση των μενού τους.

Με εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών συμμετέχοντας στην δημιουργία έντυπου υλικού (μηνιαίου περιοδικού) γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Με εταιρία ειδικών αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής, με αρμοδιότητα την επιστημονική επιμέλεια των κειμένων κατά την παρουσίαση των προϊόντων στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για συνεργασία επικοινωνήστε με την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Ελευθερίου Σοφία στα τηλέφωνα 210 62 00990 & 6947 26 76 49 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: info@diatrosofia.gr.