Βιώνοντας μία νέα όψη του εαυτού (εσωτερικά & εξωτερικά)

Τα πάντα, βρίσκονται σε μια συνεχόμενη κίνηση και αλλαγή. Το ίδιο, ισχύει και για εμάς τους ανθρώπους. Ακόμα και σε βιολογικό επίπεδο, βρισκόμαστε σε συνεχόμενη αλλαγή. Ποτέ δεν είμαστε οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, κάθε στιγμή που περνάει χιλιάδες κύτταρα, γεννιούνται και πεθαίνουν. Το ίδιο, θα έπρεπε να συμβαίνει και στον εσωτερικό μας κόσμο, στις πεποιθήσεις και στις συμπεριφορές μας. Μια μεγάλη πλειοψηφία, όμως, αυτών διατηρούνται ασυνείδητα ως παγιωμένα πρότυπα, παρόλο που συνήθως μας περιορίζουν και δεν μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα για μία σημαντική αλλαγή, ακόμα και αν πρόκειται για μια θετική αλλαγή, βρίσκουμε αντιστάσεις στην μετάβαση μας προς κάτι καινούριο.
Μία σημαντική αλλαγή στην ζωή μας, όπως η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών μας ή η αλλαγή του βάρους μας, δεν είναι εύκολη απόφαση. Όταν, ωστόσο, αποφασίσουμε να αλλάξουμε, συνήθως δημιουργούμε ένα νέο όραμα για τον εσωτερικό μας εαυτό ή/και την εξωτερική μας εικόνα.  Σε αυτή την περίπτωση, οι περισσότεροι από εμάς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Κάποιοι θα βρίσκουμε διαρκώς εμπόδια στην διαδρομή & συχνά θα τα παρατάμε. Άλλοι, θα τα καταφέρνουμε αλλά δεν θα αισθανόμαστε πληρότητα με αυτό που πετύχαμε, και τελικά θα καταλήγουμε να επιστρέφουμε στις πρότερες συνήθειές μας ή/και θα παίρνουμε όλα τα κιλά μας πίσω. Κάποιοι άλλοι θα κυνηγάμε το τέλειο, κάτι άπιαστο που δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί, κι έτσι δεν θα είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με αυτά που θα έχουμε επιτύχει. Κάποιοι άλλοι πάλι, δεν θα προσπαθήσουμε καν, θεωρώντας το όραμα μας, ένα άπιαστο όνειρο. Άλλοι, τέλος, θα ακολουθούμε απλώς, ασυνείδητα επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που μας καθηλώνουν σε μία παγιωμένη ρουτίνα χωρίς να έχουμε καμία πιθανότητα αλλαγής.
Ωστόσο, το κλειδί για να εκπληρώνουμε επιτυχώς τους διατροφικούς μας στόχους μας είναι:
Nα είμαστε βαθιά συνδεδεμένοι με το είναι μας,
Nα ζούμε την κάθε στιγμή ελεύθεροι από προσδοκίες,
Oι πεποιθήσεις και οι αντιλήψεις μας να αντικατοπτρίζουν το έμφυτο δυναμικό μας,
Oι διατροφικοί μας στόχοι να απορρέουν από την εσωτερική μας αλήθεια και να καλύπτουν τις αληθινές μας ανάγκες,
Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο:
θα έχετε φέρει σε αρμονία τις διατροφικές ανάγκες με τα θέλω σας,
θα έχετε σπείρει τους σπόρους για μια νέα συνειδητή κατεύθυνση στην ζωή σας,
θα έχετε ευθυγραμμίσει τους διατροφικούς σας στόχους με το έμφυτο δυναμικό σας,
θα απελευθερωθείτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις, που εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων σας.
Για να συμμετέχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε την διάθεση να δημιουργήσετε επιτεύξιμους διατροφικούς στόχους και μία εσωτερική ταυτότητα και εξωτερική εικόνα εαυτού που θα φέρει χαρά και πληρότητα στην ζωή σας.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στο ΑΝΙΜΑ ΜΕRΑ  στην Κηφισιά.
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: Έναρξη 17:00 μμ  –  Λήξη: 21:00 μμ
Αντίστοιχα σεμινάρια πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του έτους.
Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου, αποτελεί εμπνευστή των Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Ισορροπίας.
Εισηγητής Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Ισορροπίας:
O Omprakash (Κωνσταντίνος Γιαούπης) είναι ολιστικός θεραπευτής.  Η προσέγγιση και η δουλειά του εστιάζεται στο να βοηθήσει το άτομο να αναγνωρίσει το δυναμικό του, τα χαρίσματα και τα έμφυτα ταλέντα που έχει, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

dav

dav

dav

dav

dav

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ