Απελευθερώνοντας τα παρελθόντα βάρη (σωματικά και ψυχικά)

Γεννιόμαστε καθαροί, αγνοί και αθώοι με ένα ατόφιο δυναμικό, όπου η ψυχή, ο νους και το σώμα βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία. Στην πορεία, οι ισορροπίες διαταράσσονται, καθώς ανήκουμε σε διάφορα συστήματα τα οποία διαμορφώνουν το δυναμικό μας.

Οι πρώτες μας εμπειρίες καθορίζονται από το οικογενειακό μας περιβάλλον, ένα σύστημα με τις δικές του πεποιθήσεις, κατασκευασμένες μέσα από τη δική του ιστορία. Μεγαλώνοντας επηρεαζόμαστε από τις εμπειρίες μας στο σχολείο, στο συγγενικό μας περιβάλλον, τους φίλους σε διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, και αργότερα από την επαφή μας με τους συναδέλφους, τις επαγγελματικές ομάδες στις οποίες ανήκουμε, από καταστάσεις στο χώρο εργασίας μας και από τα πρόσφατα βιώματα της ζωής μας.

Συνειδητοποιούμε ότι μόνιμα ανήκουμε σε κάποιο κοινωνικό σύστημα, με τους δικούς του κανόνες και αρχές. Και έτσι, καθώς βιώνουμε διάφορες εμπειρίες μέσα σ΄ αυτά τα συστήματα, καταλήγουμε να ενσωματώνουμε, υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης και συμπεριφοράς, που επηρεάζουν σημαντικά την ζωή μας, τις καθημερινές συνήθειές μας, με αποτέλεσμα να περιορίζεται το έμφυτο δυναμικό μας, καταλήγοντας να κουβαλάμε ένα παρελθόν που δεν μας βοηθάει να βρισκόμαστε σε πλήρη σωματική και ψυχική ισορροπία.

Σ΄ αυτό το σεμινάριο, θα βιώσεις πως είναι να είσαι ελεύθερος από το παρελθόν σου. Θα σε βοηθήσει να ξεφορτώσεις τα ασυνείδητα μοτίβα, ψυχικά βάρη και νοσηρές συνήθειες που δεν σου ταιριάζουν. Θα αισθανθείς ελεύθερος να ορίζεις πλέον Εσύ την ζωή σου, όπως ταιριάζει στο έμφυτο δυναμικό σου!

Και έτσι, θα χαράξουμε τον δρόμο, για μια βαθιά ισορροπία, μεταξύ σώματος και νου.

Για να συμμετέχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε την διάθεση να απελευθερωθείτε από παρελθούσες συνήθειες και αρνητικές συμπεριφορές.

Σας περιμένουμε για ένα ταξίδι απελευθέρωσης και συντονισμού στο παρόν, στην ομορφιά του Εαυτού, της Ύπαρξης και της Ζωής.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του έτους. Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά 21 Φεβρουαρίου 2016. Έναρξη 11:00 πμ  –  Λήξη: 7:00 μμ

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου, αποτελεί εμπνευστή των Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Ισορροπίας.

Εισηγητές Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Ισορροπίας:

O Omprakash (Κωνσταντίνος Γιαούπης) είναι ολιστικός θεραπευτής, συν-δημιουργός του βιωματικού workshop «Be yourself» και δημιουργός των ανθοϊαμάτων «Diamond Age Flower Essences».  Η προσέγγιση και η δουλειά του εστιάζεται στο να βοηθήσει το άτομο να αναγνωρίσει το δυναμικό του, τα χαρίσματα και τα έμφυτα ταλέντα που έχει, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.

Η Sahar (Μαριάντζελα Κοτσώνη) συν-δημιουργός του βιωματικού workshop «Be Yourself», καθοδηγεί μαθήματα Γιόγκα, διαλογισμούς και εργάζεται με εναλλακτικούς τρόπους θεραπειών.  Το ταξίδι της ζωής, της έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί μέσα από τον εαυτό της, από την “Ρομποτοποίηση”.. προς  την φυσικότητα και το άνοιγμα στην ομορφιά του Εαυτού, της Ύπαρξης και της Ζωής.  Μοιράζετε το βίωμα της μέσα από τις τεχνικές που συντονίζει. www.bodymindspirit.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ