30 Ιουνίου 2010

Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά την κα Σοφία Ελευθερίου ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είχα πολλά παραπάνω κιλά και μαζί με αυτά αυξάνονταν και τα προβλήματα υγείας όπως ο θυρεοειδής, η έλλειψη σιδήρου και η έλλειψη βιταμίνης Β12 που παρουσίαζα. Έπρεπε πάση θυσία να χάσω κάποια κιλά για να βελτιώσω την υγεία μου αρχικά, και την εμφάνισή μου σε δεύτερο χρόνο. Από τις πρώτες ημέρες ένιωσα άλλος άνθρωπος. Τα κιλά μειώνονταν, το σώμα μου άλλαζε, η υγεία μου βελτιωνόταν και μαζί με όλα αυτά η ψυχολογία μου όλο και ανέβαινε.

Σήμερα, μετά από 3 μήνες και 11 κιλά λιγότερο είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Τα προβλήματα υγείας που είχα, έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Φυσικά, όλα αυτά δεν θα μπορούσα να τα έχω πετύχει από μόνη μου. Η βοήθεια της κας Σοφίας Ελευθερίου ήταν καθοριστική γιατί χωρίς τις συμβουλές της, την ψυχολογική υποστήριξη αλλά και τις υποδείξεις μιας σωστής διατροφής και της σημασίας της δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα κάνατε. Είστε μια γυναίκα – πρότυπο για μένα και σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου. Με πολύ αγάπη και εκτίμηση Αδαμαντία Λάκκα.