ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ
από τη Διαιτολόγο Σοφία Ελευθερίου, MSc
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΔΙΑΤΡΟΣOΦΙΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΛΕΥΚΩΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΜΕΘΟΔΟΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι παρακάτω συνταγές αποτελούν μέρος από τις συνταγές με τις οποίες η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία, εκπαιδεύει στις συναντήσεις της για υγιεινότερες και θρεπτικότερες επιλογές κατά την παρασκευή φαγητού.

Πειραματιστείτε με τις παρακάτω συνταγές και απολαύστε νόστιμα και θρεπτικά πιάτα εύκολα και γρήγορα!!!

Δοκιμάστε ομελέτα φούρνου, κοτόπουλο με χρωματιστά λαχανικά στο αντικολλητικό τηγάνι και νόστιμες και δροσερές σαλάτες εποχής.. και αλλάξτε τον τρόπο που μαγειρεύετε για μια διατροφή περισσότερο υγιεινή, γεμάτη βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά αλλά συγχρόνως χαμηλή σε θερμίδες!

Αλλάξτε ζωή, αλλάζοντας διατροφή από σήμερα κιόλας αλλά χωρίς να στερήστε τις πλούσιες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας!

Καλή σας όρεξη..

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΜΑΤΙΑ.
Βρείτε τις συνταγές που πρότεινε η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ" για πρόληψη των νοσημάτων φθοράς των ματιών μας, κάνοντας κλικ
εδώ.


ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΗΛΑ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ & ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία μαγειρεύει ψαρονέφρι με μήλα, σταφίδες και μαυροδάφνη μαζί με τον Σεφ Καλεβρόσογλου Πέτρο στην εκπομπή "Άρωμα Ελλάδας".Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ 
εδώ.


ΠΡΩΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 300 ΘΕΡΜΙΔΩΝ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία παρουσίαζει εύκολες λύσεις για πρωινά γεύματα 300 θερμίδων, στο ASANATV. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ
εδώ.


ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ 300 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία με την βοήθεια του Σεφ Βασίλη Τζίμα παρουσίαζουν ένα πρωινό γεύμα 300 θερμίδων με ασπράδια για αθλητές και όχι μόνο, στο ASANATV. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.


ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΥΜΑ 500 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ, ΛΕΜΟΝΙ & ΦΟΙΝΟΚΙΟ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία με την βοήθεια του Σεφ Βασίλη Τζίμα παρουσίαζουν ένα γεύμα 500 θερμίδων με ψάρι, στο ASANATV. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.


ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΥΜΑ 500 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΜΕ ΚΡΕΑΣ & ΚΡΥΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία με την βοήθεια του Σεφ Βασίλη Τζίμα παρουσίαζουν ένα γεύμα 500 θερμίδων με κρέας, στο ASANATV. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.


ΜΕΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΥΜΑ 500 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία με την βοήθεια του Σεφ Βασίλη Τζίμα παρουσίαζουν ένα γεύμα 500 θερμίδων με κοτόπουλο, στο ASANATV. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.

ΒΡΑΔΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 400 ΘΕΡΜΙΔΩΝ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία παρουσίαζει εύκολες λύσεις για βραδινά γεύματα 400 θερμίδων, στο ASANATV. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.


ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ.
Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ
εδώ.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ
εδώ.

ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ
Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία παρουσίαζει βελουτέ σούπα φασολιών με γαρίδες στην εκπομπή "Άρωμα Ελλάδας".
Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ εδώ.

ΜΠΡΟΚΟΛΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.
Παρακολουθήστε το βίντεο όπου η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος παρουσιάζει πώς φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα μπροκολόσουπα κάνοντας κλικ εδώ.
 

Για να εκτυπώσετε τη συνταγή κάντε κλικ εδώ.

ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ.
Η κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία προτείνει το ντιπ γιαουρτιού ως συνοδευτικό στο γεύμα μας και παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής του.

Για να δείτε το σχετικό βίντεο κάντε κλικ
εδώ.

ΣΟΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
Βρείτε διάφορες διαιτητικές σος για τις σαλάτες σας κάνοντας κλικ
εδώ.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΑΤΖΑΡΙ & ΞΙΝΟΜΗΛΟ.
Η κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος δίνει μία πρωτότυπη ιδέα για μία σαλάτα η οποία συνδυάζει λαχανικά πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά με ένα φρούτο, το μήλο. Για να δείτε το σχετικό βίντεο κάντε κλικ εδώ.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΠΑΝΤΑΡΙΑ.
Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ εδώ.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ & ΞΙΝΟΜΗΛΟ.
Για να δείτε τη συνταγή κάντε κλικ
εδώ.

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΨΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.
Η κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία συστήνει να καταναλώνουμε τα λαχανικά σε όλες τις μορφές τους, είτε ωμά είτε μαγειρεμένα. Στο συγκεκριμένο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μπορούμε πολύ εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσουμε νόστιμα & διαιτητικά ψητά λαχανικά (μελιτζάνες, κολοκύθια, καρότα, μανιτάρια κλπ).

Για να δείτε το σχετικό βίντεο κάντε κλικ
εδώ.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΨΩΜΙ & ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
Η κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία παρουσιάζει πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα σπιτικό ψωμί ολικής άλεσης με καρύδια & ηλιόσπορους με τη βοήθεια ενός αρτοπαρασκευαστή. 


Για να δείτε το σχετικό βίντεο κάντε κλικ
εδώ.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΗ.
Βρείτε περισσότερες συνταγές για ψωμί στα παρακάτω links:

ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
ΨΩΜΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
ΨΩΜΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
ΨΩΜΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
ΨΩΜΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΜΕ ΠΕΣΤΟ
ΨΩΜΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΜΕ ΦΕΤΑ

Το μενού ΣΥΝΤΑΓΕΣ ανανεώνεται συχνά ώστε να εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερες πρωτότυπες και υγιεινές συνταγές...

11111111110011001100000011110000110011001111111110001000110000001100110011110000110011001111000010001000111100001100000010100000