diatrosofia.bannerphotos
diatrosofia.bannerphotos2
diatrosofia.bannerphotos3
previous arrow
next arrow

Στο μενού «MEDIA» παρατίθενται φωτογραφίες από τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα βίντεο και τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που έχει παραβρεθεί η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία.

Στο μενού «ΕΓΚΑΙΝΙΑ» παρατίθενται φωτογραφίες από τα εγκαίνια του πρώτου διαιτολογικού γραφείου της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας.

Στο μενού «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» παρατίθενται φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας τόσο κατά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών της όσο και του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης, καθώς και φωτογραφίες της ερευνητικής ομάδας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Στο μενού «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» παρουσιάζονται φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει ή συμμετέχει η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, είτε ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Εβδομάδας Διατροφής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, είτε σε συνεργασία με δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.

Τέλος, στο μενού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ» παρουσιάζονται διάφορες εταιρίες με τις οποίες έχει συνάψει συνεργασία η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία. Ενημερωθείτε σχετικά στο ομώνυμο μενού.