Ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία στο Διαιτολογικό Γραφείο, επί της οδού Εθνικού Στρατού 6, στην Άνω Κηφισιά στα παρακάνω μενού.

Συγκεκριμένα, ανατρέχοντας στο μενού «ΑΡΧΕΣ» θα βρείτε τις βασικές αρχές λειτουργίας του Διαιτολογικού Γραφείου στην Άνω Κηφισιά.

Στο μενού «ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» θα βρείτε φωτογραφίες του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του Διαιτολογικού Γραφείου στην Άνω Κηφισιά.

Στο μενού «ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ» θα μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε και αφορούν την πρώτη σας συνάντηση με την Κλινική διαιτολόγο – διατροφολόγο Ελευθερίου Σοφία.

Στο μενού «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ» θα ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες που δύναται να παρέχει η Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία σε εταιρίες παραγωγής, διάθεσης και επεξεργασίας τροφίμων καθώς και σε εταιρίες ποικίλης δραστηριότητας.

Τέλος, η «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ» αποτελεί μια νέα προσέγγιση στον χώρο της διατροφικής παρακολούθησης. Σε περίπτωση που διαμένετε εκτός Αττικής ή δυσκολεύεστε να επισκεφτείτε το διαιτολογικό γραφείο, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο διατροφικής παρακολούθησης, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα που προσφέρει η νέα τεχνολογία όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, την βιντεοκλήση και την τηλεφωνική επικοινωνία.