ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία έχει συνάψει πληθώρα συνεργασιών τόσο με εταιρίες όσο και με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης, την συγγραφή άρθρων, την παροχή εκπαιδευτικού και ενημερωτικού υλικού, την εκπαίδευση – διδασκαλία αλλά και την διαφημιστική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Παραδείγματα πρόσφατων συνεργασιών αποτελούν οι συνεργασίες:

Με την εταιρία HNFC (Hellenic network of fitness certifications), τον επίσημο συνεργάτη και διανομέα των εκπαιδευτικών προϊόντων της Αμερικανικής Αθλητιατρικής Εταιρίας (NASM) για την Ελλάδα και την Κύπρο, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιεί την διδασκαλία του μαθήματος της Αθλητικής Διατροφής, από την έναρξη της λειτουργίας της. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας πραγματοποιεί την διδασκαλία του μαθήματος της Διατροφής (nutrition) και των Συμπληρωμάτων διατροφής (supplements) του προγράμματος Certified Personal Trainer (CPT) στην Αθήνα και την Κύπρο, ενώ είναι εξολοκλήρου υπεύθυνη για την δημιουργία του εκπαιδευτικού υλικού και τις παραδόσεις των μαθημάτων του επίσημου πτυχίου εξειδίκευσης στην αθλητική διατροφή: “Fitness nutrition specialist”, του προγράμματος εκπαίδευσης της National Academy of Sports Medicine (NASM), στην HNFC Academy.

Με την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ για την παραγωγή διαφημιστικών βίντεο για διαδικτυακή προβολή των προϊόντων fytro.

Με την εταιρία ΠΟΥΡΑΤΟΣ για την παραγωγή διαφημιστικών βίντεο για διαδικτυακή προβολή των προϊόντων, καθώς και έντυπου υλικού.

Με την εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων περιποίησης Forever living, την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής αλόης στον κόσμο, με αρμοδιότητα την επιστημονική εκπαίδευση των συνεργατών της.

Με την εταιρία better life, αναλαμβάνοντας συμβουλευτικό ρόλο κατά την παραγωγή της ετικέτας σειράς προϊόντων διατροφής με λειτουργικές ιδιότητες, και συγκεκριμένα των super nutritional foods.

Με την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ως επιστημονική υπεύθυνη για τη συγγραφή άρθρων, τα οποία προβάλλονται στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Με την εταιρία GBF των αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής +watt, με αρμοδιότητα την επιστημονική επιμέλεια των κειμένων κατά την παρουσίαση των προϊόντων στην ιστοσελίδα.

[/row ]

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για συνεργασία επικοινωνήστε με την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Ελευθερίου Σοφία στα τηλέφωνα 210 62 00990 & 6947 26 76 49 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

[/row ]