ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία συμμετέχει σε εκπαιδευτικούς φορείς με στόχο την εκπαίδευση σε θέματα διατροφής & υγείας, ενώ ταυτόχρονα οργανώνει, στα πλαίσια ενημέρωσης του κοινού αλλά και επαγγελματιών υγείας, διάφορες δραστηριότητες.

Στο μενού «ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ» θα βρείτε υλικό από βιωματικά σεμινάρια τα οποία οργανώνει η  Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα διατροφής & υγείας.

Στο μενού «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ» θα βρείτε φωτογραφικό υλικό από εκδρομές στις οποίες συμμετείχε η  Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία ως προσκεκλημένη με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα διατροφής & υγείας.

Στο μενού «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ» θα ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία σε εταιρίες παραγωγής, διάθεσης και επεξεργασίας τροφίμων & συμπληρωμάτων διατροφής, μεταξύ των οποίων η εταιρία forever living.

Το μενού «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ» αναφέρεται δράσεις της κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου με στόχο την εκπαίδευση για διάφορα θέματα που άπτονται του αντικειμένου της. Συγκεκριμένα, στο μενού αυτό θα βρείτε στοιχεία σχετικά με την «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ», από την συνεργασία της κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας με την HNFC (Hellenic network of fitness certifications), τον επίσημο συνεργάτη και διανομέα των εκπαιδευτικών προϊόντων της Αμερικανικής Αθλητιατρικής Εταιρίας (NASM) για την Ελλάδα και την Κύπρο, από την έναρξη της λειτουργίας της. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας πραγματοποιεί την διδασκαλία του μαθήματος της Διατροφής (nutrition) και των Συμπληρωμάτων διατροφής (supplements) του προγράμματος Certified Personal Trainer (CPT) στην Αθήνα και την Κύπρο, ενώ είναι εξολοκλήρου υπεύθυνη για την δημιουργία του εκπαιδευτικού υλικού και τις παραδόσεις των μαθημάτων του επίσημου πτυχίου εξειδίκευσης στην αθλητική διατροφή: “Fitness nutrition specialist”, του προγράμματος εκπαίδευσης της National Academy of Sports Medicine (NASM), στην HNFC Academy.

Το μενού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» παρατίθενται δράσεις της κλινικής διαιτολόγου – διατροφολόγου, με στόχο την υποστήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση για διάφορα θέματα της βιομηχανίας τροφίμων που άπτονται του αντικειμένου της, μεταξύ των οποίων η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, μέσω της συνεργασίας της για την σειρά “fytro” και η εταιρία ΠΟΥΡΑΤΟΣ.