Από 1η Ιανουαρίου 2011 το διαιτολογικό γραφείο λειτουργεί στον πρώτο όροφο, επί της οδού Εθνικού Στρατού 6, στην Άνω Κηφισιά.

Από τον Μάρτιο του 2007 έως τον Ιανουάριο του 2011 το διαιτολογικό γραφείο λειτουργούσε επί της οδού Κορίνθου 30 στην Νέα Κηφισιά. Τα εγκαίνια του πρώτου διαιτολογικού γραφείου της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας πραγματοποιήθηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2008. Όλα τα τρόφιμα που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια των εγκαινίων ήταν παρασκευασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Ελευθερίου Σοφίας. Προηγήθηκε προσεκτική επιλογή των υλικών, ενώ οι συνταγές που επιλέχθηκαν για τις ανάγκες των εγκαινίων, προσαρμόστηκαν στις διατροφικές αρχές για υγιεινό & συγχρόνως διαιτητικό μαγείρεμα. Μεταξύ των πιάτων που προσφέρθηκαν ήταν: Στικς λαχανικών με ελαφριά ντιπ γιαουρτιού, πρασόπιτα και κολοκυθόπιτα με τυρί χαμηλό σε λιπαρά, καλαμάκια κοτόπουλου, κοτομπιφτεκάκια, ντοματίνια γεμιστά με κατίκι δομοκού, ρολάκια λαχανικών με αραβικές πίτες, ταρτάκια με κοκτέιλ γαρίδας, σπιτικά πιτσάκια με τυρί χαμηλό σε λιπαρά, μπόμπες τόνου, μπουκίτσες σολομού με βάση αγγουράκια, ποικιλίες φρέσκων φρούτων, ξηροί καρποί & ξερά φρούτα τυλιγμένα σε πικρή σοκολάτα, αναψυκτικά light, χυμοί φρούτων, σαγκρία και κρασί. Οι συνταγές αυτές αποτελούν μέρος των προτεινόμενων συνταγών τις οποίες παροτρύνει η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία, να δοκιμάσετε στις διάφορες εκδηλώσεις σας. Στόχος των εγκαινίων της, ήταν να προσφέρει την ευκαιρία μέσα από τις ιδιαίτερα νόστιμες και υγιεινές διατροφικές προτάσεις που προσέφερε, να δοκιμάσει ο κόσμος εναλλακτικές επιλογές για τις διάφορες εκδηλώσεις που είναι πιθανόν να προκύπτουν κατά την διάρκεια του έτους. Για τον σκοπό αυτό στις προσφερόμενες πιατέλες αναφέρονταν τα συστατικά της κάθε συνταγής με ειδικό καρτελάκι.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και όλοι απόλαυσαν και ευχαριστήθηκαν τόσο τα νόστιμα και θρεπτικά φαγητά όσο και το όμορφο αυτό απόγευμα του Σεπτέμβρη ανήμερα της Αγίας Σοφίας. Ακολουθούν στιγμιότυπα από τα εγκαίνια.