1 Ιουλίου 2021

Είμαι άτομο γυμνασμένο πολύ πειθαρχημένο, όμως το τελευταίο διάστημα από δική μου επιλογή κακής διατροφής και χωρίς άσκηση, πήρα κιλά. Αποφάσισα από θετικές συστάσεις για τη διαιτολόγο Σοφία και την επισκέφτηκα. Από την πρώτη επαφή μαζί της αισθάνθηκα σιγουριά, που κάθε μου επίσκεψη την επιβεβαίωνε! Ακολούθησα πιστά τα προγράμματα διατροφής και κάθε εβδομάδα είχα αποτέλεσμα! Σοφία μου σου εύχομαι να είσαι καλά και να συνεχίσεις την επιστημονική εργασία σου γιατί πιστεύω  ότι είναι για σένα και ταλέντο!!! Επιφυλάσσομαι να συνεχίσω να συμπληρώνω ακόμη την σελίδα μου, γιατί η ευγνωμοσύνη μου για το πρόσωπό της διαιτολόγου Σοφίας έχει πολλά να μας πει, αφοσιωμένη στο έργο της το κάθε άτομο μας αντιμετωπίζει διαφορετικά, όπως διαφορετικός είναι και ο κάθε ανθρώπινος οργανισμός!!!

Σοφία μου χίλια ευχαριστώ για την αγάπη που με περιέλαβες από την πρώτη ημέρα. Σε πίστεψα και ακολούθησα πιστά το πρόγραμμα της κάθε εβδομάδας.

Η σελίδα μου ανήκει θα συνεχίσω….. γιατί το αποτέλεσμα με γοητεύει. Επιπλέον αισθάνομαι ασφαλής ως προς το θέμα της τήρησης των μέτρων λόγω covid- 19. Συνεχίζω ακόμη ένα μήνα δηλαδή Ιούλιο- Αύγουστο για να φθάσω στον στόχο μου, είμαι απαιτητική και δεν δέχομαι εκπτώσεις στο θέμα της διατήρησης του σωστού βάρους μου, εξάλλου το ίδιο υποστηρίζει και η διαιτολόγος μου, δηλαδή να προσέχω τη διατροφή μου και την άσκηση την καθημερινή. Χρυσός κανόνας: Διατροφή – Κίνηση!!! Σοφία μου σε πίστεψα και έχω το αποτέλεσμα που ήθελα- ξαναβρήκα τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι πετάω από αισιοδοξία και χαρά!!! Δε θα πάψω να σε εμπιστεύομαι , οι συμβουλές σου έχουν περιεχόμενο και αποτέλεσμα. Έχω στόχο σημαίνει δεν επηρεάζομαι από τα αιδέσματα των άλλων έχω τη δική μου διατροφή που με θρέφει σωστά και υγιεινά!!!

Αισθάνομαι τυχερή που σε βρήκα!!! Σου αφιερώνω την αγάπη μου και το χαμόγελό μου!!! Καλό καλοκαίρι!!!