12 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για την Σοφία Ελευθερίου και την ομάδα της. Είμαστε συνοδοιπόροι πολλά χρόνια. Στην αρχή ως αθλήτρια με δυσκολία στο να κρατιέμαι στο ιδανικό βάρος, αργότερα ως μητέρα με δύο εγκυμοσύνες και μέσα σε αυτά αφαίρεση θυρεοειδούς και χολής. Σε κάθε περίπτωση ήξερε ακριβώς πώς να να διαχειριστεί τις ιδιαιτερότητες, γνώστης των ιατρικών, πάντα με ένα καλό λόγο, μία ενθάρρυνση αλλά κυρίως με μία κατανόηση στο ότι είμαστε άνθρωποι και έχουμε όλοι μας τις δυνατές αλλά και αδύναμες στιγμές μας.

Όταν σας πει «Μην αγχώνεσαι! Θα τα καταφέρουμε μαζί!» το εννοεί και θα το πετύχει. Όπως της λέω χαρακτηριστικά «Έχεις το μαγικό ραβδάκι!!!». Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος άνθρωπος δικός μου την έχει εμπιστευτεί έχει δει αποτελέσματα. Και μιλάω για ανθρώπους με χρόνια νοσήματα, αλλά και πολλούς που παλεύουν με διάφορους τρόπους να χάσουν βάρος και δεν έχουν αποτελέσματα. Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο που σε κάνει να την ακολουθήσεις σε ότι σου λέει.

Η πρόσφατη λοιπόν συνεργασία μας ήταν χάσιμο μαζεμένων κιλών από θέματα υγείας μαζί με καραντίνα. Η απάντηση στο μήνυμα μου «Σοφάκι ήρθε η ώρα» ήταν «Πότε θα σε δω?» 😊

Είχα φτάσει σε κιλά που ήμουν σε Περιοδο εγκυμοσύνης.  Μειον μια χολή και ένα θυροειδή τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα…. Ήξερα όμως ότι ο μόνος άνθρωπος που θα έβρισκε λύση είναι η Σοφία. 4 μήνες μετά έχω χάσει σχεδόν 10 κιλά🤩 Απίστευτο μου φαίνεται 😋 Συνεχίζω με ακόμα πιο μεγάλο πείσμα για τα υπόλοιπα 8! Και είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχω. Η ζυγαριά συνεχίζει να πέφτει και γω να ανεβαίνω ψυχολογικά😀 Όχι! Δεν ήταν εύκολο! Ειδικά στην αρχή που η απώλεια κιλών ήταν αργή. (Μισό κιλό με το ζόρι την εβδομάδα και  η απογοήτευση να σε περιμένει στη γωνία! 🙄)Αλλά εκεί στα δύσκολα θα έρθει ο καλός ο λόγος, η ενθάρρυνση, η θετική ενέργεια από τον άνθρωπο που θα σε καταλάβει. Θα καταλάβει τι σημαίνει να εργάζεσαι και να έχεις και μια οικογένεια να φροντίσεις! Θα καταλάβει το άγχος που μπορεί να έχεις στη δουλειά σου,την έλλειψη χρόνου για άσκηση και όλα αυτά της καθημερινότητας που μας φέρνουν πίσω! Και άμα δεν τηρήσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα δε θα σε κρίνει αλλά θα σου δώσει ένα κίνητρο ώστε την επόμενη φορά να τα καταφέρεις!

Σοφάκι μου γλυκό! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για ότι έχεις κάνει για μένα! Είσαι ο άνθρωπος που με έχει βοηθήσει στα δύσκολα να ξεκολλήσω και να προχωρήσω ζώντας καλύτερα τη ζωή μου! (Ναι! Συγκινούμαι τώρα που τα γράφω και μ’ αρέσει😜)

Με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη εύχομαι μαζί με τα κορίτσια σου να κάνετε πολλούς ακόμα ανθρώπους χαρούμενους!

Μάχη