30 Νοεμβρίου 2018

Ήμουν 20 χρονών και ήμουν 47 κιλά. Αδύνατη. Έφτασα τα 57 και ήμουν καλή. Στα 30 μου ήμουν ήδη 60 και έλεγα να αδυνατίσω λίγο για να πάω 57 πάλι. Αλλά μαζί με τα χρόνια, ανέβαιναν και τα κιλά.

Δίαιτα, γυμναστική και ξανά δίαιτα και ξανά γυμναστική. Αισίως έφτασα τα 64. Μέχρι και πριν 5 μήνες, που είπα “δεν πάει άλλο, γιατί όλοι κι όχι εγώ, δεν τρώω, τι κάνω λάθος?” ..και διάφορα άλλα που σκεφτόμαστε μέσα στην απογοήτευσή μας. Αυτά σκεφτόμουν κάθε μέρα. Αν και ήμουν αρκετά διστακτική και αμφισβητούσα για τον εαυτό μου, και έλεγα μέσα μου ‘Και σιγά μην γίνει δουλειά. Άντε 2 κιλά να χάσω και ξανά τα ίδια’, το αποφάσισα και ήρθα σε σένα @Sofia Eleftheriou

Όταν κάνεις ξεκινάει αυτή την “ιστορία”, δεν ξέρει που θα τον φτάσει. Ελπίζει στο επιθυμητό αλλά η διαδρομή ίσως είναι δύσκολη. Ίσως και πάλι όχι. Εξαρτάται από τον στόχο, την θέληση, την υπομονή, την επιμονή και την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Εξαρτάται ΑΠΟΛΥΤΑ από τον άνθρωπο που έχει απέναντί του και με σένα @Sofia Eleftheriou, την @ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ σου, το χαμόγελα σου, τα λόγια σου, τις γνώσεις σου, την θετική σου αύρα, την θετική σου σκέψη, την υπευθυνότητά σου, 4 μήνες μετά την πρώτη μας γνωριμία, ζύγιζα 56 κιλά. Νιώθω ευγνώμων γιατί είχα ένα σημείο αναφοράς κι αυτό ήσουν εσύ. Δεν απογοητεύτηκα στιγμή, ακόμα και όταν στην 2η εβδομάδα είχα χάσει μόνο 400 γραμμάρια, πίστεψα σε σένα, σε μένα, στην ομάδα μας. Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Σ’ ευχαριστώ για την επιτυχία μας αλλά και για τον σωστό τρόπο διατροφής που ενώ ήξερα, μαζί σου τον αγάπησα και τον επιζητώ. Σ’ ευχαριστώ για το νέο μου εαυτό όντας χάσει 8 κιλά και πλέον ίσως και λίγο παραπάνω, τον άλλο άνθρωπο που είχα μέσα μου και δεν ήξερα. Μόλις βρω τον χρόνο και για γυμναστική, πιστεύω θα βάλω την φωτογραφία σου, αφίσα στο δωμάτιο μου! 😉 Να σ’ έχει ο Θεός καλά.