ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ

Τα Βιωματικά Σεμινάρια Διατροφικής Επίγνωσης πραγματοποιούνται σε κύκλους τετράωρων συναντήσεων σεμιναριακού τύπου.

Προαπαιτούμενο για την παρακολούθηση οποιοδήποτε σεμιναρίου αποτελεί η παρακολούθηση τουλάχιστον του πρώτου σεμιναρίου του 1ου κύκλου.

Ο 1ος Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Επίγνωσης αποτελείται από 4 τετράωρες συναντήσεις, όπου δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με τις βαθύτερες αλήθειες του εαυτού τους και να συνειδητοποιήσουν τις πτυχές που τους σαμποτάρουν από το να επιτύχουν την πολυπόθητη μεταβολή του σωματικού τους βάρους.

Σεμινάριο Πρώτο: Ορίζοντας μία νέα οπτική εαυτού & διατροφικών συνηθειών

Σεμινάριο Δεύτερο, Τρίτο και Τέταρτο: Συνειδητοποιώντας τις πτυχές του εαυτού που σαμποτάρουν την προσπάθεια μεταβολής του σωματικού βάρους.

2ος Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Επίγνωσης: Εγκαθιστώντας νέες διατροφικές συνήθειες

Ο 2ος Κύκλος Σεμιναρίων Διατροφικής Επίγνωσης αποτελείται από 4 τετράωρες συναντήσεις, όπου δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εγκαταστήσουν στην καθημερινή τους ζωή τις νέες διατροφικές συνήθειες που επιθυμούν.

Για να συμμετέχετε, δεν χρειάζεται να καλύπτετε καμία προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε την διάθεση να δουλέψετε με τον εαυτό σας, ώστε να αναζητήσετε τις πτυχές της προσωπικότητάς σας που σας μπλοκάρουν από το να επιτύχετε να έχετε μία εικόνα σώματος και διατροφικές συνήθειες που θα φέρουν χαρά και πληρότητα στην ζωή σας.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του έτους. Το Πρώτο Σεμινάριο του 1ου Κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 29 Ιανουαρίου 2017. Έναρξη 17:00 πμ  –  Λήξη: 21:00 μμ

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου, αποτελεί εμπνευστή των Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Επίγνωσης.

Εισηγητής Βιωματικών Σεμιναρίων Διατροφικής Επίγνωσης:

O Omprakash (Κωνσταντίνος Γιαούπης) είναι ολιστικός θεραπευτής.  Η προσέγγιση και η δουλειά του εστιάζεται στο να βοηθήσει το άτομο να αναγνωρίσει το δυναμικό του, τα χαρίσματα και τα έμφυτα ταλέντα που έχει, να δημιουργήσει μια βαθιά εναρμόνιση μέσα του και να ζήσει μια ζωή γεμάτη νόημα, χαρά και πληρότητα.