ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για καλή στοματική υγεία στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για την διάρκεια των γιορτών των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

Για ενήλικες, Για παθήσεις, ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

Για παθήσεις, ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για την πρόληψη πονοκεφάλων στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

Για παιδιά, ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η δημοσιογράφος Αλεξία Σβόλου και η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία αναφέρονται σε θέματα σχετικά με την διατροφή των παιδιών κατά την διάρκεια του σχολείου και όχι μόνο, το σχολικό κολατσιό και σε άλλες χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

ALPHA, Βιντεο, ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ DETOX ΡΟΦΗΜΑΤΑ & SMOOTHIES

Απόσπασμα από την εκπομπή “Οδηγός Καλής ζωής” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπου η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία ήταν προσκεκλημένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε σε detox ροφήματα και σμούθις κά.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Βιωματικά Διαδικτυακά Σεμινάρια Διατροφικής Επίγνωσης

Τίτλος σεμιναρίου: Επαναπροσδιορισμός εικόνας σώματος & διατροφικών επιλογών. Τα Διαδικτυακά Σεμινάρια Διατροφικής επίγνωσης πραγματοποιούνται σε 3-4 ηλεκτρονικές 3ωρες ή 4ωρες συναντήσεις για τρεις ή τέσσερις Κυριακές με έναρξη την Κυριακή 26 Απριλίου, μέσω zoom. Οι συνθήκες στη ζωή μας διαρκώς αλλάζουν! Ειδικά σήμερα, με όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, καλούμαστε περισσότερο […]

ALPHA

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΓΑΛΑΤΟΣ

Απόσπασμα από την εκπομπή “Οδηγός Καλή ζωής” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπου η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία ήταν προσκεκλημένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε στα υποκατάστατα του γάλατος, μεταξύ των οποίων ρόφημα σόγιας, αμυγδάλου, φυστικιού, καρύδας, καρυδιού, κάσιους κά.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΔΙΑΤΡΟΦIΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Το Prana Yoga Studio, το Κέντρο Πολιτισμού & Εκπαίδευσης “Πόλις” και τα ΔΙΑΤΡΟΣόΦΙΑ, πραγματοποίησαν το Πάσχα 2019 ένα Επταήμερο Ευρωστίας, Ευεξίας, Άσκησης, Yoga, Διασκέδασης και Χαλάρωσης για τις ημέρες του Πάσχα, από την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου έως την Πρωτομαγιά, Τετάρτη 1 Μαίου στο Perantzada Art Boutique Hotel στο πανέμορφο λιμάνι Βαθύ στην Ιθάκη. Στο […]