ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για καλή στοματική υγεία στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για την διάρκεια των γιορτών των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

Για ενήλικες, Για παθήσεις, ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

Για παθήσεις, ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ

Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία δίνει διατροφικές συμβουλές για την πρόληψη πονοκεφάλων στην δημοσιογράφο Αλεξία Σβόλου, στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.

Για παιδιά, ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ATTICA TV

ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η δημοσιογράφος Αλεξία Σβόλου και η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία αναφέρονται σε θέματα σχετικά με την διατροφή των παιδιών κατά την διάρκεια του σχολείου και όχι μόνο, το σχολικό κολατσιό και σε άλλες χρήσιμες συμβουλές στα πλαίσια της εκπομπής “ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ”, του τηλεοπτικού σταθμού ΑΤΤΙCA TV.